Verblijven

Theetuin/ B&B Floris & Sabina Heijningen
Kraaiendijk 25 | Heijningen
0168-471146

www.florisensabina.nl

Theetuin/ B&B Floris & Sabina

Theetuin/Proeverij/B&B Floris & Sabina is een pleisterplaats voor fietsers, wandelaars en andere recreanten, die houden van rust en ruimte in een landelijke omgeving.

1. Hotel Salon Frascati Willemstad
Landpoortstraat 39/41 | Willemstad
0168-476080

www.frascati.nl

Hotel Salon Frascati

Frascati Salon biedt uitstekende mogelijkheden voor trouwfeesten, jubilea, vergaderingen, productpresentaties enz. en herbergt 4 luxe, comfortabele slaapkamers.


Benedenkade 12 | Willemstad
0168-473450

www.wapenvanwillemstad.nl

Het wapen van Willemstad

Hotel en restaurant Het Wapen van Willemstad


Hotel Trusten

Midden in het historische hart van Willemstad – één van de oudste en mooiste vestingsteden van Nederland – vindt u Hotel Trusten. Ruim, inspirerend en rustgevend. Dat slaapt anders dan thuis en dat is ook de bedoeling.

We are great in bed.


Fort Bovensluis

“Eigentijds feesten en dineren in nostalgische sferen”Tussen vesting en fortFort Bovensluis is gelegen nabij de prachtige vesting Willemstad. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een voormalig fort, wat onderdeel uitmaakt van de Zuider Waterlinie. De linie is de oudste, langste en meest gebruikteaaneenschakeling van forten, vestingsteden en inundatiegebieden die Nederland ooit gekend heeft.Ondanks dat de nostalgische sfeer van het pand behouden is gebleven, ontbreekt het niemand op het fort aan moderne gemakken.